Wondzorg aan huis door ervaren verpleger

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen recht heeft op kwaliteitsvolle verzorging aan huis. Ziekenhuisopnames duren steeds minder lang, het kan voorkomen dat u nog zorgen nodig heeft als u het ziekenhuis verlaat. Maak dan kennis met het team van Christian.

Thuisverpleging Christian gaat steeds tot het uiterste om de patiënt en zijn omgeving te verzorgen en te ondersteunen. Vaak kunnen wij uw zorgen verlichten door deze aan huis te verlenen. Wondzorg aan huis? Wij maken dit voor u mogelijk! Vooraf voorzien we u van de nodige informatie zodat u weet wat u kan verwachten. We staan in directe samenwerking met andere relevante partijen zoals thuiszorgdiensten, mantelzorg en huisartsen om u van de beste zorgen te voorzien. Als u specifieke vragen heeft kan u ons steeds bereiken op volgend nummer +32 495 32 48 06. Verzorging aan huis regio Tienen

Wij hebben slechts één doel voor ogen, onze patiënten voorzien van de beste persoonlijke verzorging bij hun thuis. Wij vinden het belangrijk om rechtstreeks in contact te staan met de partner, kinderen en kennissen. We zijn actief in verschillende regio’s:

Dagelijks uw wond laten verzorgen door een ervaren verpleger? Neem contact op met Christian voor meer informatie!

Wondzorg aan huis door Christian en zijn team

Christian, Jeroen en Christof hebben van hun passie hun beroep gemaakt, namelijk patiënten verzorgen en steunen op momenten waarop dit echt nodig is. Het team is gespecialiseerd in vele zorgkundige activiteiten.Dankzij onze opleidingen en jarenlange ervaringen kunnen alle soorten wondzorgen aan huis verzorgt worden. Wij zorgen er steeds voor dat de patiënt op de meest comfortabele en kwaliteitsvolle wijze thuis verzorgd kan worden. Dit zal u zeker merken, we staan namelijk steeds klaar voor een leuke babbel en we behandelen onze klanten steeds met veel respect en zorgzaamheid. Als u specifieke vragen heeft omtrent wondzorgen, bloedafnames of andere diensten kunt u ons steeds telefonisch bereiken. Wij nemen graag alle mogelijkheden met u door! 

Neem contact op!

Wilt u meer weten over de thuisverpleging van Christian? Bent u benieuwd naar onze tarieven? Of heeft u specifieke vragen? Aarzel zeker niet en neem contact op. Wij kunnen u meer informatie geven over hoe we te werk gaan bij wondzorg aan huis, sondevoeding, wondzorg, medicatie, enzoverder. Bel naar het nummer +32 495 32 48 06 of bezoek onze website voor meer informatie.