Professionele verpleging aan huis

Op zoek naar een firma gespecialiseerd in het verlenen van verpleging aan huis? Maak kennis met de gemotiveerde en gediplomeerde verplegers van thuisverpleging Christian. Jeroen, Kristof en Christian hanteren steeds een transparante communicatie en houden vanzelfsprekend ook rekening met de privacy van onze klanten.

Het verblijf in het ziekenhuis wordt steeds korter en korter. Vaak heeft men na een ziekenhuisverblijf nog op een constante basis nood aan het toedienen van zorgen. Het team van Christian kan u op dat moment verder helpen met verleging aan huis. Ze beschikken over jaren van ervaring en weten hoe ze met bepaalde problemen en situaties moeten omgaan. Bovendien staat men ook steeds klaar voor een leuke babbel of luisterend oor. De perfecte combinatie voor verpleging aan huis! Wenst u meer te weten over tarieven of andere zaken? Neem dan contact op!

Onze verplegingsdiensten aan huis

Iedereen kan op onze hulp rekenen voor verpleging aan huis. Wij omringen onze patiënten steeds met de allerbeste zorgen. Verpleging aan huis is een breed begrip. Wat kunnen wij allemaal voor u betekenen?

Dit is slechts een greep uit het geheel van diensten die wij kunnen leveren. Kan u bepaalde zorgen niet in de lijst terugvinden? Aarzel dan niet om dit aan ons te vragen.

Persoonlijke verzorging aan huis

Verpleging aan huis door een professional? Maak dan kennis met thuisverpleging Christian. Wij maken keer op keer tijd voor een gezellig gesprek. Op deze manier zorgen we ervoor dat onze patiënten zich steeds comfortabel voelen. Daarnaast werken we dagelijks in samenwerking met andere belangrijke partijen zoals familie en vrienden van de patiënten maar ook huisartsen en thuiszorgdiensten. Deze samenwerking is van belang om op de hoogte te zijn van nieuwe veranderingen.

Meer informatie over thuisverpleging?

Wenst u meer informatie over verpleging aan huis door het team van Christian? Aarzel dan niet contact op te nemen met Christian. Wij zijn een jong maar ervaren team dat de beste zorg voor de patiënt voorop stelt. Bel naar het nummer +32 495 32 48 06 of bezoek onze website. De patiënt staat bij ons altijd centraal!