Thuisverpleging in Lubbeek

Op zoek naar ervaren thuisverpleging in regio Lubbeek? Ontmoet het team van Christian en maak kennis met hun persoonlijke manier van werken. Thuisverpleging Christian verleent zorgen, uitsluitend thuis in de eigen omgeving van de patiënt. Bij ons staat de patiënt altijd centraal. Wat zijn onze diensten?

Dit is slechts een greep uit het geheel van diensten die wij kunnen leveren. Kan u bepaalde zorgen niet in de lijst terugvinden? Aarzel dan niet om dit aan ons te vragen. Wij staan in voor thuisverpleging in regio Lubbeek en omstreken.

Wie zijn wij?

Maak vandaag nog kennis met Christian, Jeroen en Kristof van thuisverpleging Lubbeek. Drie gediplomeerde en gemotiveerde verplegers die in staan voor persoonlijke verpleging aan huis. Wij luisteren steeds aandachtig naar uw noden en wensen en zoeken daarna samen met u naar een gepaste oplossing. Wekelijks of dagelijks langskomen voor het toedienen van medicatie? Wij doen dit graag voor u!

Ons team hanteert steeds een transparante manier van communiceren met oog op de privacy van onze klanten. Wij zijn als thuisverpleging natuurlijk niet alleen actief in Tienen maar ook in Hoegaarden, Boutersem, Glabbeek, Tienen en Lubbeek. Vanzelfsprekend zijn we ook actief in deelgemeenten van deze regio’s.

Wat kan u verwachten?

U hoeft uw huis niet te verlaten voor verzorging. Onze medewerkers staan met een glimlach klaar om u dag na dag, week na week verder te helpen. Dit doen we steeds met een leuke babbel want thuisverpleging Christian zorgt voor meer dan enkel uw medische zorgen. We steunen u en helpen u verder wanneer nodig. Bovendien communiceren we steeds met alle betrokken partijen zoals huisartsen en thuiszorgdiensten maar ook familie en vrienden van de patiënt.

Bel vandaag voor meer informatie!

Wenst u meer informatie over thuisverpleging in Lubbeek? Aarzel dan niet contact op te nemen. Wij zijn een jong maar ervaren team dat de beste zorg voor de patiënt voorop stelt. Bel naar het nummer +32 495 32 48 06 of bezoek onze website. De patiënt staat bij ons altijd centraal!