Thuisverpleging regio Hoegaarden

Op zoek naar thuisverpleging in regio Hoegaarden? Maak kennis met Christian, Jeroen en Kristof. Drie gediplomeerde en gemotiveerde verplegers die in staan voor persoonlijke verpleging aan huis. Wij zijn niet alleen actief in Tienen maar ook in Hoegaarden, Glabbeek, Boutersem en Lubbeek. Vanzelfsprekend zijn we ook actief in deelgemeenten van deze regio’s. Wij hanteren steeds een transparantie communicatie met oog op de privacy van onze klanten. Deze optimale samenwerking is van belang om de nodige doelstellingen voor onze patiënten te behalen.

De service van Christian en zijn team

Wij wonen regelmatig interessante bijscholingen en vergaderingen bij om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwe methodes en instructies. Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Dit is slechts een greep uit het geheel van diensten die wij kunnen leveren. Kan u bepaalde zorgen niet in de lijst terugvinden? Aarzel dan niet om dit aan ons te vragen. Wij staan in voor thuisverpleging in regio Hoegaarden en omstreken.

Snelle service in Hoegaarden

Thuisverpleging Christian staat bekend om zijn persoonlijke thuiszorg en vriendelijke manier van werken, bovendien werken we ook steeds efficiënt en zijn we snel ter plaatsen indien nodig We staan in voor thuisverpleging in de regio Hoegaarden en zorgen er steeds voor dat de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en comfortabele manier in hun eigen omgeving verzorgt kunnen worden.

We zorgen ervoor dat we altijd de nodige informatie verschaffen aan de betrokken partijen zoals huisartsen maar ook familie en vrienden mits rekening te houden met de privacy van onze patiënten.

Meer informatie?

Wenst u meer informatie over onze diensten en de regio’s waarin we actief zijn? Of meer specifiek over het krijgen van medicatie aan huis? Aarzel dan niet contact op te nemen. Wij zijn een jong maar ervaren team dat de beste zorg voor de patiënt voorop stelt. Bel naar het nummer +32 495 32 48 06 of bezoek onze website. Bij thuisverpleging uit Hoegaarden staat de patiënt altijd centraal!