Thuisverpleging door Christian

Op zoek naar een firma gespecialiseerd in thuisverpleging? Wij zijn er voor u! Ons team bestaat uit drie gemotiveerde en gediplomeerde verplegers, Jeroen, Kristof en Christian. Wij hanteren steeds een transparante communicatie en houden vanzelfsprekend ook rekening met de privacy van onze klanten. De verblijven in het ziekenhuis zijn steeds korter. Wilt u na het ziekenhuisverblijf ook verpleegkundige zorgen? Neem dan contact op met thuisverpleging Christian. Bij ons staan de patiënten steeds centraal. Onze optimale samenwerking vormt de basis voor de beste zorgen aan huis.

Thuisverpleging Christian is werkzaam in Tienen, Boutersem, Glabbeek, Lubbeek en Hoegaarden. Vanzelfsprekend zijn we ook actief in deelgemeenten van deze regio’s. Meer weten over onze service? Aarzel niet en neem contact op voor meer informatie!

Onze diensten

Iedereen kan op onze hulp rekenen. Wij omringen onze patiënten steeds met de allerbeste zorgen. Wat kunnen wij allemaal voor u betekenen?

  • Oogdruppelingen;
  • Bloedafnames;
  • Aanbrengen van zalven;
  • Toedienen van TPN voeding;
  • Bandages & compressietherapie;
  • Palliatieve zorgen;

Dit is slechts een greep uit het geheel van diensten die wij kunnen leveren. Kan u bepaalde zorgen niet in de lijst terugvinden? Aarzel dan niet om dit aan ons te vragen. Wij gaan op een regelmatige basis naar bijscholingen en workshops om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwe methodes. Op deze manier garanderen wij u de allerbeste thuiszorg!

Verzorging aan huis

Thuisverpleging Christian staat bekend om een persoonlijke service. We zorgen ervoor dat onze patiënten zich steeds comfortabel voelen door steeds tijd te maken voor een leuk gesprek. We werken altijd in samenwerking met verschillende betrokken partijen zoals huisartsen en thuiszorgdiensten maar ook familie en vrienden van de patiënt. Deze optimale samenwerking is van belang om de nodige doelstellingen voor onze patiënten te behalen. Als u specifieke vragen heeft kan u ons steeds bellen. Wij nemen graag alle mogelijkheden met u door!

Neem contact op!

Wenst u meer informatie over thuisverpleging Christian? Aarzel dan niet contact op te nemen met Jeroen, Kristof en Christian. Wij zijn een jong maar ervaren team dat de beste zorg voor de patiënt voorop stelt. Bel naar het nummer +32 495 32 48 06 of bezoek onze website. De patiënt staat bij ons altijd centraal!