Sondevoeding thuis door een ervaren verpleger

Wenst u sondevoeding bij u thuis? Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen recht heeft op kwaliteitsvolle verzorging aan huis. Wij gaan steeds tot het uiterste om de patiënt en zijn omgeving te verzorgen en te ondersteunen. Vaak kunnen wij uw zorgen verlichten door deze aan huis te verlenen.

Sondevoeding aan huis? Wij maken dit voor u mogelijk! Vooraf voorzien we u van de nodige informatie zodat u weet wat u kan verwachten. We werken samen met thuiszorgdiensten, mantelzorg en huisartsen om u van de beste zorgen te voorzien. Als u specifieke vragen heeft kan u ons steeds bellen. Wij nemen graag uw zorgen uit handen!

Christian en zijn team komen aan huis

Christian, Jeroen en Christof hebben van hun passie hun beroep kunnen maken, namelijk patiënten verzorgen en steunen op momenten waarop het echt nodig is. Ze kunnen werkelijk het verschil maken bij een sondevoeding bij u thuis. Het team is gespecialiseerd op allerlei vlakken; bloedafnames, wondzorgen, darmspoeling, palliatieve zorgen en sondevoeding aan huis. En men streeft steeds naar een kwaliteitsvolle zorg op maat, waar vriendelijkheid en respect voor de patiënt en omgeving centraal staat.

Wij zorgen er steeds voor dat de patiënt op de meest comfortabele en kwaliteitsvolle wijze thuis verzorgd kan worden. Dit zal u zeker merken, we staan namelijk steeds klaar voor een leuke babbel en we behandelen onze klanten steeds met veel respect en zorgzaamheid. Als u specifieke vragen heeft omtrent sondevoeding of andere diensten kunt u ons steeds bereiken per telefoon. Wij nemen graag alle mogelijkheden met u door!

Sondevoeding aan huis regio Tienen

Wij hebben slechts één doel voor ogen, onze patiënten voorzien van de beste persoonlijke verzorging bij hun thuis. Dit kunnen we steeds realiseren door ook rechtstreeks in contact te staan met de partner, kinderen en kennissen. We zijn actief in verschillende regio’s:

Meer informatie over sondevoeding bij u thuis

Wilt u meer weten over de sondevoeding bij u thuis door Thuisverpleging Christian? Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden en tarieven? Of heeft u specifieke vragen? Aarzel zeker niet en neem contact op. Wij helpen u graag verder! Wij kunnen u meer informatie geven over sondevoeding aan huis, lavementen, medicatie, enzoverder. Bel naar het nummer +32 495 32 48 06 of bezoek onze website voor meer informatie.