Persoonlijke verzorging aan huis

Op zoek naar een thuisverpleger die in staat voor de persoonlijke verzorging aan huis van uw familielid? Maak kennis met Christian, Jeroen en Kristof, drie gediplomeerde verplegers uit Tienen die met veel passie en inzet hun patiënten aan huis verzorgen. Wij wonen regelmatig bijscholingen bij een gaan om bij te blijven met de nieuwste wetgevingen en technieken. Zo garanderen wij een optimale persoonlijke verzorging bij u thuis! U kan steeds contact opnemen voor meer informatie. Heeft u specifieke hulp nodig? Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Onze diensten

Als moderne thuisverplegers weten we dat het belangrijk is om onze kennis te vernieuwen en bij te scholen. Alleen zo kunnen we onze patiënten van de beste zorgen voorzien. Waarvoor kan u bij ons terecht?

Kortom, wij staan in voor uw persoonlijke verzorging aan huis.

De beste zorgen

Bij thuisverpleging Christian staan de patiënten steeds centraal. Wij zijn een jong maar ervaren team dat gespecialiseerd is in persoonlijke verzorging aan huis. Een optimale samenwerking is van noodzakelijk belang om de nodige doelstellingen bij de patiënt te bereiken. Dit met deskundigheid, open communicatie en respect naar alle betrokken partijen. We zijn actief in diverse regio’s rondom Tienen, Hoegaarden, Boutersem, Glabbeek en Lubbeek. Wij bespreken graag alle mogelijkheden met u!

Neem contact op met Christian

Persoonlijke verzorging nodig aan huis? Wacht dan niet langer en neem contact op met een van onze verplegers. Wij zijn een jong maar ervaren team dat de beste zorg voor de patiënt voorop stelt. Wij werken steeds op een vriendelijke maar discrete manier samen met onze patiënten en collega’s. Bel naar het nummer +32 495 32 48 06 of bezoek onze website voor meer informatie!