Palliatieve zorg bij u thuis

Vele patiënten wensen graag de laatste fase van hun leven in hun thuisomgeving door te brengen. Daarom verlenen wij palliatieve zorg thuis bij de patiënt.

Thuisverpleging Christian zorgt er steeds voor dat de patiënt op de meest comfortabele en kwaliteitsvolle wijze thuis verzorgt kan worden. Dit doen we in samenwerking met de huisarts, mantelzorgers en thuiszorgdiensten. Wij oefenen onze job uit met veel passie en inzet. Dit zal u zeker merken, we staan namelijk steeds klaar voor een leuke babbel en we behandelen onze klanten steeds met veel vriendelijkheid en respect. Als u specifieke vragen heeft kan u ons steeds bellen. Wij nemen graag alle mogelijkheden met u door!

Onze thuiszorg diensten

Als thuisverpleging is het zeer belangrijk tijdig bijscholingen en vergaderingen bij te wonen. Zo blijven we steeds weer op de hoogte van de nieuwste technologieën en methodes. Voor welke diensten kan u bij ons terecht?

Al deze zorgen verlenen wij uitsluitend thuis in de eigen omgeving van onze patiënten. Dit is slechts een greep uit het geheel van diensten die wij kunnen leveren. Kan u bepaalde zorgen niet in de lijst terugvinden? Aarzel dan niet om dit aan ons te vragen.

Thuisverpleging regio Tienen

Ons team bestaat uit drie gediplomeerde en gemotiveerde verplegers die dag in dag uit met passie voor hun job te werk gaan. Thuisverpleging Christian hanteert steeds een transparantie communicatie met oog op de privacy van onze klanten. Deze optimale samenwerking is van belang om de nodige doelstellingen voor onze patiënten te behalen. We leveren palliatieve zorg aan huis in verschillende regio's zoals de regio’s Tienen, Hoegaarden, Boutersem, Glabbeek en Lubbeek. Vanzelfsprekend zijn we ook actief in deelgemeenten van deze regio’s.

Palliatieve zorg nodig? Neem contact op!

Wenst u meer informatie over onze diensten? Of meer specifiek over palliatieve zorg bij u thuis? Aarzel dan niet contact op te nemen. Wij zijn een jong maar ervaren team dat de beste zorg voor de patiënt voorop stelt. Bel naar het nummer +32 495 32 48 06 of bezoek onze website. De patiënt staat bij ons altijd centraal!