Palliatieve thuiszorg in Tienen en omgeving

In de laatste levensfase geven veel mensen er de voorkeur aan om thuis te blijven. Daarom verleent Thuisverpleging Christian palliatieve thuiszorg. Wij verzorgen onze patiënten op de meest comfortabele en kwaliteitsvolle manier thuis, in de vertrouwde omgeving. Dit doen we in samenwerking met de thuiszorgdiensten, huisarts en mantelzorgers. Voor goede palliatieve zorg thuis in Tienen en omgeving kunt u terecht bij Thuisverpleging Christian.

Christian heeft van zijn hobby zijn beroep gemaakt en oefent zijn job dan ook met veel inzet en enthousiasme uit. Hij staat bekend voor zijn persoonlijke manier van werken en staat steeds klaar voor een leuke babbel. Christian en zijn collega-verpleegkundigen Kristof en Jeroen verlenen deskundige en persoonlijke palliatieve thuiszorg, waarbij de patiënt en zijn of haar wensen steeds centraal blijven staan. Ze staan dag en nacht klaar om een uitstekende zorg te verlenen. 

Palliatieve thuiszorg

Palliatieve zorg is de zorg voor iemand in de laatste levensfase. U wordt niet meer beter en zult binnen afzienbare tijd sterven. Goede zorg is in deze fase ontzettend belangrijk, ook wanneer u ervoor kiest om thuis te verblijven. Bij Thuisverpleging Christian staat het optimaliseren van de kwaliteit van leven van de patiënt centraal. Uiteraard worden ook de mantelzorgers en andere naasten niet vergeten. Graag nemen Christian en zijn collega’s zorgtaken van de mantelzorger over, zodat hij of zij kostbare tijd met de patiënt kan doorbrengen zonder al te veel de rol van hulpverlener op zich te moeten nemen.

Wat Thuiszorg Christian voor u kan betekenen

U kunt bij Thuisverpleging Christian terecht voor thuiszorg, zowel in de reguliere als in de palliatieve setting. Christian en zijn collega’s staan 24 uur per dag voor u klaar met deskundige zorg en een luisterend oor. Om steeds op de hoogte te blijven van vernieuwde technieken en medicatie volgen we bijscholingen en vergaderingen. Zo blijft onze kennis steeds up-to-date! Als thuisverpleging is het zeer belangrijk tijdig bijscholingen en vergaderingen bij te wonen. Zo blijven we steeds weer op de hoogte van de nieuwste technologieën en methodes. Wij voeren verschillende verpleegkundige taken uit, waaronder

Al deze handelingen worden professioneel en vriendelijk verricht, waarbij de wensen van de patiënt centraal staan. Bovendien hebben wij oog voor de psychische, spirituele en sociale vragen die u en uw naasten kunnen hebben. Goede zorg, zeker palliatieve thuiszorg, bestaat immers uit meer dan het verlichten van lichamelijke klachten. Een uitgebreid overzicht van onze diensten vindt u op onze pagina Diensten. Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen indien de zorg die u nodig heeft niet op deze lijst staat.

Palliatieve thuiszorg doen we samen

Goede palliatieve thuiszorg betekent een ontlasting van de mantelzorger. Vaak vindt de patiënt het fijn dat de mantelzorger bepaalde zorgtaken zelf doet, of wil de mantelzorger dit graag zelf. De overige taken nemen de verpleegkundigen van Thuiszorg Christian graag van u over. U bepaalt samen wie welke taken met betrekking tot de palliatieve zorg thuis verricht. Wij overleggen ook altijd met uw arts en eventuele andere thuiszorgdiensten. Zo zorgen we er samen voor dat u zo comfortabel mogelijk thuis kunt blijven wonen en sterven wanneer de tijd daar is.

Palliatieve zorg thuis in regio Tienen

Woont u in de regio Vlaams-Brabant en bent u op zoek naar deskundige en vriendelijke palliatieve zorg aan huis? Thuiszorg Christian biedt palliatieve thuiszorg in onder andere Tienen, Boutersem, Lubbeek, Glabbeek en Hoegaarden en hun deelgemeenten. Wilt u gebruik maken van onze diensten of eerst een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden voor zorg in het comfort van uw eigen huis door te nemen? U kunt ons dag en nacht bereiken via telefoonnummer +32 495 32 48 06. Neemt u liever per This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.contact met ons op? Maak dan gebruik van het contactformulier op.