Mederi gaat steeds een stap verder

Maak vandaag nog kennis met Mederi, een netwerk van zelfstandige praktijken thuisverpleging dat steeds een stap verder gaat om een goede dienstverlening te garanderen. Mederi is actief in Vlaanderen Brussel en Wallonië. Door deze dynamieke samenwerking met verschilllende lokale praktijken kunnen we een hoge zorgkwaliteit garanderen aan de patiënten. Thuisverpleging Christian maakt deel uit van dit netwerk. Wij hanteren steeds een flexibele en persoonlijke aanpak om de doelstellingen van onze klanten te behalen met behulp van de overkoepelende coördinatie van Mederi.

Thuisverpleging aangesloten bij Mederi

Op zoek naar een thuisverpleger in de regio Tienen? Maak kennis met Christian, Jeroen en Kristof. Drie gediplomeerde verplegers die in staan voor persoonlijke verpleging aan huis. Wij hanteren steeds een transparantie communicatie met oog op de privacy van onze klanten. Deze optimale samenwerking is van belang om de nodige doelstellingen voor onze patiënten te behalen. Wij zijn als thuisverplegers niet alleen actief in Tienen maar ook in Hoegaarden, Boutersem, Glabbeek en Lubbeek. Vanzelfsprekend zijn we ook actief in deelgemeenten van deze regio’s. Thuisverpleging Christian is aangesloten bij Mederi en maakt dus deel uit van een nationaal netwerk van thuisverplegers.

Onze diensten als thuisverpleger

Wij zijn een jong en dynamisch team dat de beste zorg voor de patiënt voorop stelt. Een optimale samenwerking is van noodzakelijk belang om de nodige doelstellingen bij de patiënt te bereiken. Deze doelstellingen kunnen we steeds bereiken met behulp van Mederi, het netwerk van thuisverpleging in België. Voor wat kan u bij ons terecht?

Al deze zorgen verlenen wij uitsluitend thuis in de eigen omgeving van onze patiënten. Dit is slechts een greep uit het geheel van diensten die wij kunnen leveren. Kan u bepaalde zorgen niet in de lijst terugvinden? Aarzel dan niet om dit aan ons te vragen. Wij helpen u graag verder!

Meer informatie over thuisverpleging en Mederi? 

Wilt u meer weten over de thuisverpleging van Christian? Bent u benieuwd naar de bijdrage van Mederi? Of heeft u specifieke vragen? Aarzel zeker niet en neem contact op. Wij helpen u graag verder! Wij kunnen u meer informatie geven over lavementen, medicatie, enzoverder. Bel naar het nummer +32 495 32 48 06 of bezoek onze website voor meer informatie.