Lavement thuis door een ervaren verpleger

Een lavement thuis? Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen recht heeft op kwaliteitsvolle verzorging aan huis. Wij gaan steeds tot het uiterste om de patiënt en zijn omgeving te verzorgen en te ondersteunen. Het toedienen van een lavement kan ook bij u thuis gebeuren. Wij beschikken over de nodige materialen en kennis om dit snel, efficiënt en op een hygiënische wijze te laten verlopen. Heeft u specifieke vragen over het toedienen van een lavement aan huis? Neem dan telefonisch contact op. Wij helpen u meteen verder!

Christian en zijn team

Christian, Jeroen en Christof hebben van hun passie hun beroep kunnen maken, namelijk patiënten verzorgen en steun verlenen op momenten waarop het echt nodig is. Het team is gespecialiseerd in allerlei zorgen zoals wondzorgen, darmspoelingen, bloedafnames, palliatieve zorgen en het toedienen van een lavement bij u thuis. Men streeft steeds naar een kwaliteitsvolle zorg op maat, waar vriendelijkheid en respect voor de patiënt en omgeving centraal staat.

Wij zorgen er steeds voor dat de patiënt op de meest comfortabele wijze thuis verzorgt kan worden. Dit zal u zeker merken, we staan namelijk steeds klaar voor een leuke babbel en we behandelen onze klanten steeds met veel respect en zorgzaamheid.

Verzorging aan huis op maat van de patiënt

Wij hebben slechts één doel voor ogen, onze patiënten voorzien van de beste persoonlijke verzorging in hun thuisomgeving. Dit kunnen we steeds realiseren door ook rechtstreeks in contact te staan met de partner, kinderen en kennissen. We zijn actief in verschillende regio’s:

Maak een persoonlijke afspraak voor een lavement!

Wenst u meer informatie over het toedienen van een lavement bij u  thuis? Wilt u een bloedafname laten doen aan huis? Of bent u op zoek naar een verpleger die wekelijks oogdruppels kan toedienen aan huis? Maak dan kennis met het team van thuisverpleging Christian. Wij helpen u graag verder met al uw vragen. Bel naar het nummer +32 495 32 48 06 of bezoek onze website voor meer informatie.