Inspuitingen aan huis

De thuisverplegers van thuisverpleging Christian zijn gespecialiseerd in het toedienen van inspuitingen

Thuisverpleging Christian is werkzaam in Glabbeek, Tienen, Boutersem, Lubbeek en Hoegaarden. Vanzelfsprekend zijn we ook actief in deelgemeenten van deze regio’s. Meer weten over onze service? Aarzel niet en neem contact op voor meer informatie!

Verzorging aan huis

Thuisverpleging Christian staat bekend om een persoonlijke service. We zorgen ervoor dat onze patiënten zich steeds comfortabel voelen door steeds tijd te maken voor een leuk gesprek. We werken altijd in samenwerking met andere partijen zoals huisartsen en thuiszorgdiensten maar ook familie en vrienden van de patiënt. Als u specifieke vragen heeft kan u ons steeds bellen. Wij nemen graag alle mogelijkheden met u door! U kunt steeds rekenen op een zorgvuldige opvolging en vriendelijke service aan huis!

U kan op ons rekenen

Iedereen kan op onze hulp rekenen, zowel kinderen als volwassenen en ouderen. Wij omringen onze patiënten steeds met de allerbeste zorgen. Wat kunnen wij allemaal voor u betekenen?

Kunt u een specifieke verzorging niet in deze lijst terugvinden? Aarzel dan niet om dit aan ons te vragen. Wij gaan op een regelmatige basis naar bijscholingen en workshops om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwe methodes. Op deze manier garanderen wij u de allerbeste thuiszorg!

Maak een afspraak!

Wenst u meer informatie over het verlenen van zorgen aan huis? Aarzel dan niet contact op te nemen met Christian. Wij zijn een jong maar ervaren team dat de beste zorg stelt. Bel naar het nummer +32 495 32 48 06 of bezoek onze website. Voor meer informatie over inspuitingen aan huis kan u steeds onze website raadplegen. De patiënt staat bij ons altijd centraal!