Geneesmiddelen aan huis

Bij thuisverpleging Christian staat men erop dat er als team steeds gestreefd wordt naar een kwaliteitsvolle zorg op maat, waar vriendelijkheid en respect naar de patiënt en omgeving centraal staan. Wij zorgen er steeds voor dat de patiënt op de meest comfortabele en kwaliteitsvolle wijze thuis verzorgt kan worden. Zo kunnen wij bijvoorbeeld eenvoudig geneesmiddelen toedienen aan huis, maar we kunnen u ook verder helpen met bloedafnames en wondzorgen. Wij oefenen onze job uit met veel passie en inzet. Dit zal u zeker merken, we staan namelijk steeds klaar voor een leuke babbel en we behandelen onze klanten steeds met de nodige zorg en respect. Als u specifieke vragen heeft kunt u ons steeds bereiken via onze website maar ook telefonisch. Wij nemen graag alle mogelijkheden met u door!

Thuisverpleging door Christian en zijn team

Ongeacht afkomst, leeftijd of problematiek: iedereen heeft recht op persoonlijke verzorging aan huis. Wij gaan steeds tot het uiterste om de patiënt en zijn omgeving te verzorgen en te ondersteunen waar nodig. Wilt u professionele zorg bij het nemen van geneesmiddelen wanneer u thuis bent? Maak dan kennis met thuisverpleging Christian. Wij staan steeds nauw in contact met de huisartsen, thuiszorgdiensten en mantelzorg. Als u specifieke vragen heeft kan u ons steeds bellen. Wij nemen graag uw zorgen uit handen!

Thuisverpleging regio Boutersem

Christian, Kristof en Jeroen zijn drie gediplomeerde en bovendien gepassioneerde verplegers die steeds met veel inzet te werk gaan. Wij hanteren steeds een transparantie communicatie met oog op de privacy van onze klanten. Bovendien vinden we het ook zeer belangrijk om in contact te staan met de partner, kinderen en kennissen. Wilt u thuisverpleging voor het nemen van uw geneesmiddelen aan huis? Wacht dan niet langer en laat dit aan ons over. Het is ons werk om zo goed mogelijk voor u te zorgen. Dit doen we niet alleen op een medische manier. Thuisverpleging is meer dan dat, wij zijn er ook voor een babbeltje en een lach!

Wij zijn actief in verschillende regio’s: Hoegaarden, Boutersem, Tienen, Glabbeek en Lubbeek. Vanzelfsprekend zijn we ook actief in deelgemeenten van deze regio’s. Bel voor meer informatie over onze diensten!

Meer informatie

Wenst u meer informatie over onze diensten? Of meer specifiek over een darmspoeling aan huis? Wacht dan niet langer en neem contact op met een van onze verplegers. Wij zijn een jong maar ervaren team dat de beste zorg voor de patiënt voorop stelt. Wij werken steeds op een vriendelijke maar discrete manier samen met onze patiënten en collega’s. Bel naar het nummer +32 495 32 48 06 of bezoek onze website voor meer informatie!