Eenvoudig darmspoeling thuis

Heeft u nood aan een darmspoeling thuis? Onze verpleegkundigen verwijderen de afvalstoffen en schadelijke stoffen uit de darm. Dit doen we door eventueel gebruik te maken van voorgeschreven medicatie. We staan dus steeds in nauw contact met de huisartsen, thuiszorgdiensten en mantelzorg.

Ongeacht afkomst, leeftijd of problematiek: iedereen heeft recht op kwaliteitsvolle verzorging aan huis. Wij gaan steeds tot het uiterste om de patiënt en zijn omgeving te verzorgen en te ondersteunen.  Als u specifieke vragen heeft kan u ons steeds bellen. Wij nemen graag uw zorgen uit handen!

Thuisverpleging in Tienen

Voor een darmspoeling aan huis bestaat ons team uit drie gemotiveerde en gediplomeerde verplegers die steeds met passie voor hun stiel te werk van. Wij hanteren steeds een transparantie communicatie met oog op de privacy van onze klanten. Bovendien vinden we het ook zeer belangrijk om in contact te staan met de partner, kinderen en kennissen. We voeren een darmspoeling uit aan huis in de regio’s Hoegaarden, boutersem, Tienen, Glabbeek en Lubbeek. Vanzelfsprekend zijn we ook actief in deelgemeenten van deze regio’s.

Darmspoeling thuis via thuisverpleging Christian

Bij thuisverpleging Christian staat men erop dat er als team steeds gestreefd wordt naar een kwaliteitsvolle zorg op maat, waar vriendelijkheid en respect naar de patiënt en omgeving centraal staan. Wij zorgen er steeds voor dat de patiënt op de meest comfortabele en kwaliteitsvolle wijze thuis verzorgt kan worden. Zo kunnen wij bijvoorbeeld eenvoudig een darmspoeling uitvoeren bij u thuis maar we zijn ook gespecialiseerd in bloedafnames en wondzorgen. Wij oefenen onze job uit met veel passie en inzet. Dit zal u zeker merken, we staan namelijk steeds klaar voor een leuke babbel en we behandelen onze klanten steeds met veel respect. Als u specifieke vragen heeft kunt u ons steeds bellen. Wij nemen graag alle mogelijkheden met u door!

Meer informatie over een darmspoeling

Wenst u meer informatie over onze diensten? Of meer specifiek over een darmspoeling bij u thuis? Wacht dan niet langer en neem contact op met een van onze verplegers. Wij zijn een jong maar ervaren team dat de beste zorg voor de patiënt voorop stelt. Wij werken steeds op een vriendelijke maar discrete manier samen met onze patiënten en collega’s. Bel naar het nummer +32 495 32 48 06 of bezoek onze website voor meer informatie!