Chemo thuis door een ervaren verpleger

Door actuele veranderingen kan men nu ook bepaalde vormen van chemotherapie thuis laten toedienen door een thuisverpleger. Wij geven niet enkel medicatie maar verlenen ook ondersteuning om de kankerpatiënt, familie en vrienden doorheen het proces te begeleiden. Thuisverpleging Christian gaat steeds tot het uiterste om goede zorgen te verlenen. We luisteren naar de wensten van de patiënt en spelen hier steeds op in. Heeft men behoefte aan een gesprek of een luisterend oor? Wij staan steeds voor u klaar. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van chemo aan huis? Neem dan contact op! Wij helpen u steeds verder door een antwoord te geven op al uw vragen betreffende thuisverpleging.

Het team van Christian

Wij zorgen er steeds voor dat de patiënt op de meest comfortabele en kwaliteitsvolle wijze thuis verzorgt kan worden. Dit zal u zeker merken, we behandelen onze klanten steeds met veel respect en zorgzaamheid. Als u specifieke vragen heeft omtrent onze thuisverpleging kunt u ons steeds bereiken per telefoon. Wij nemen graag alle mogelijkheden met u door!

Christian, Jeroen en Kristof hebben van hun passie hun beroep kunnen maken, namelijk patiënten verzorgen en steun geven op momenten waarop het echt nodig is. Ze kunnen werkelijk het verschil maken. Het team is gespecialiseerd in allerlei zorgen; wondzorgen , bloedafnames, darmspoeling, palliatieve zorgen, sondevoeding en chemo aan huis. Men streeft steeds naar een kwaliteitsvolle zorg op maat, waar vriendelijkheid en respect voor de patiënt en omgeving centraal staat.

Verzorging Hoegaarden

Wij hebben slechts één doel voor ogen, onze patiënten voorzien van de beste persoonlijke verzorging bij hun thuis. Dit kunnen we steeds realiseren door ook rechtstreeks in contact te staan met de partner, kinderen en kennissen. We zijn actief in verschillende regio’s:

  • Hoegaarden;
  • Lubbeek;
  • Glabbeek;
  • Boutersem;
  • Tienen;

Wenst u meer informatie over chemo aan huis? Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met Jeroen, Christof of Christian

Bel vandaag nog

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden en tarieven? Of heeft u specifieke vragen? Aarzel zeker niet en neem contact op. Wij helpen u graag verder! Wij kunnen u meer informatie geven over sondevoeding of chemo aan huis, lavementen, medicatie, enzoverder. Bel naar het nummer +32 495 32 48 06 of bezoek onze website voor meer informatie.