Bloedafname aan huis

Moet u voor een wekelijkse of maandelijkse controle bloed laten nemen? Wij kunnen dit voor u vereenvoudigen en komen aan huis voor een bloedafname. Ons team bestaat uit drie professionele verpleger, Kristof, Jeroen en Christian. Ze hanteren steeds een persoonlijke manier van werken. Wij verlenen bovendien alleen zorgen in de thuisomgeving van onze patiënten. Voor wat kan u naast bloedafnames nog bij ons terecht?

Dit is slechts een greep uit het geheel van diensten die wij kunnen leveren. Kan u bepaalde zorgen niet in de lijst terugvinden? Aarzel dan niet om dit aan ons te vragen. Wij verlenen thuiszorg in regio Tienen en omstreken.

Bloedafname door Thuisverpleging Christian

Maak vandaag nog kennis met Christian, Jeroen en Kristof van thuisverpleging Chrisitan. Wij luisteren steeds aandachtig naar uw wensen en zoeken daarna samen met u naar oplossing die bij u past. Maandelijks wonen wij bijscholingen en vergaderingen bij om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologieën en instructies. Dit zorgt ervoor dat we steeds gespecialiseerd blijven in wat we doen. We hebben niet alleen ervaring met het afnemen van bloed, maar ook met het  toedienen van chemo aan huis, aanbrengen van zalven en meer. Wenst u meer informatie over onze manier van werken of over de tarieven? Aarzel dan niet en neem contact op met één van onze verplegers.

Wat kan u verwachten van een bloedafname aan huis?

Voor een bloedafname hoeft uw huis niet te verlaten. Onze medewerkers staan met een glimlach klaar om u dag na dag, week na week verder te helpen. Dit doen we steeds met een leuke babbel want thuisverpleging Christian zorgt voor meer dan enkel uw medische zorgen. We steunen u en helpen u verder wanneer nodig. Wij doen dit graag voor u!

Bel vandaag voor meer informatie!

Wenst u meer informatie over bloedafname aan huis? Bezoek dan onze website of plan vandaag nog een afspraak in. Wij zijn een jong maar ervaren team dat de beste zorg voor de patiënt voorop stelt. In een persoonlijk gesprek bespreken we alle mogelijkheden en tarieven met u. Bel naar het nummer +32 495 32 48 06. De patiënt staat bij ons altijd centraal!