Thuisverpleging in Glabbeek

Op zoek naar ervaren thuisverpleging in regio Glabbeek? Maak kennis met Christian, Kristof en Jeroen. Ze staan bekend om hun persoonlijke manier van werken. Wij verlenen zorgen uitsluitend thuis in de eigen omgeving van de patiënt. Bij ons staat de patiënt altijd centraal. Welke zorgen verlenen wij?

Dit is slechts een greep uit het geheel van diensten die wij kunnen leveren. Kan u bepaalde zorgen niet in de lijst terugvinden? Aarzel dan niet om dit aan ons te vragen. Wij helpen u graag verder in een persoonlijk gesprek!

Verpleging aan huis

Maak vandaag nog kennis met Christian, Jeroen en Kristof van thuisverpleging Glabbeek. Drie gediplomeerde verplegers die in staan voor uw persoonlijke verzorging aan huis. Wij luisteren steeds aandachtig naar wensen en zoeken daarna samen met u naar een gepaste oplossing. Wekelijks of dagelijks langskomen voor het toedienen van medicatie? Bloed afnemen? Het verzorgen van wonden? Wij doen dit graag voor u!

In onze sector is transparantie maar ook privacy enorm belangrijk. We communiceren steeds op een goede manier met onze patiënten en hun familie. Maar we weten als geen ander dat we rekening moeten houden met uw privacy! Wij zijn als thuisverpleging natuurlijk niet alleen actief in Glabbeek maar ook in verschillende andere regio’s zoals Lubbeek, Hoegaarden, Boutersem en Tienen. Vanzelfsprekend zijn we ook actief in deelgemeenten van deze regio’s. Meer weten? Neem vandaag nog contact op met Jeroen, Christian of Kristof!

Onze zorgen

U hoeft uw huis niet te verlaten voor verzorging. Onze medewerkers staan met een glimlach klaar om u dagelijks of wekelijks verder te helpen. Dit doen we steeds met een leuke babbel want thuisverpleging Christian zorgt voor meer dan enkel uw medische zorgen. We steunen u en helpen u verder wanneer nodig. Heeft u een moeilijke dag? Wij staan altijd klaar om naar u te luisteren!

Verpleging aan huis?

Wenst u meer informatie over thuisverpleging in Glabbeek? Aarzel dan niet contact op te nemen met één van onze medewerkers. Wij zijn een jong maar ervaren team dat de beste zorg voor de patiënt voorop stelt. Bel naar het +32 495 32 48 06 of bezoek onze website. De patiënt staat bij ons altijd centraal!