Thuisverpleging regio Boutersem

Op zoek naar thuisverpleging in regio Boutersem? Maak kennis met Christian, Jeroen en Kristof. Drie gediplomeerde en gemotiveerde verplegers die in staan voor persoonlijke verpleging aan huis. Wij hanteren steeds een transparantie communicatie met oog op de privacy van onze klanten. Deze optimale samenwerking is van belang om de nodige doelstellingen voor onze patiënten te behalen. Wij zijn als thuisverplegers niet alleen actief in Boutersem maar ook in Hoegaarden, Tienen, Glabbeek en Lubbeek. Vanzelfsprekend zijn we ook actief in deelgemeenten van deze regio’s.

Verzorging aan huis voor jong en oud

Thuisverpleging Christian staat bekend om zijn persoonlijke thuiszorg en vriendelijke manier van werken. Wij werken steeds met veel enthousiasme en staan voor iedereen klaar, zowel voor kinderen, tieners, jongvolwassenen als ouderen. Wij zijn ervan overtuigd dat thuiszorg gepaard gaat met een leuke babbel en een lach. Wij staan dagelijks in nauwe samenwerking met verschillende partijen zoals huisartsen en thuiszorgdiensten maar ook familie en vrienden van de patiënt. Wij oefenen onze job uit met veel passie en inzet. Als u specifieke vragen heeft kan steeds contact opnemen met de thuisverplegers uit Boutersem. Wij nemen graag alle mogelijkheden met u door!

Onze dienstverlening

Bij ons staat de patiënt steeds centraal. Onze specialisaties zijn:

Dit is slechts een deel van het totale aanbod van onze diensten. Kan u bepaalde zorgen niet in de lijst terugvinden? Aarzel dan niet om dit aan ons te vragen. Wij staan in voor thuisverpleging in regio Boutersem.

Meer informatie?

Wenst u meer informatie over onze diensten? Of meer specifiek over bloedafnamesen aan huis? Wacht dan niet langer en neem contact op met thuisverpleging Boutersem. Wij zijn een jong maar ervaren team dat de beste zorg voor de patiënt voorop stelt. Bel naar het nummer +32 495 32 48 06 of bezoek onze website.