Thuisverpleging regio Tienen

Op zoek naar thuisverpleging in regio Tienen? Maak kennis met Christian, Jeroen en Kristof. Drie gediplomeerde en gemotiveerde verplegers die in staan voor persoonlijke verpleging aan huis. Wij hanteren steeds een transparantie communicatie met oog op de privacy van onze klanten. Deze optimale samenwerking is van belang om de nodige doelstellingen voor onze patiënten te behalen. Wij zijn als thuisverplegers niet alleen actief in Tienen maar ook in Hoegaarden, boutersem, Glabbeek en Lubbeek. Vanzelfsprekend zijn we ook actief in deelgemeenten van deze regio’s.

Onze diensten

wij gaan regelmatig naar bijscholingen en vergaderingen om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwe methodes. Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Bloedafnames;
  • Oogdruppelingen;
  • Bandages & compressietherapie;
  • Aanbrengen van zalven;
  • Toedienen van TPN voeding;
  • Palliatieve zorgen;

Al deze zorgen verlenen wij uitsluitend thuis in de eigen omgeving van onze patiënten. Dit is slechts een greep uit het geheel van diensten die wij kunnen leveren. Kan u bepaalde zorgen niet in de lijst terugvinden? Aarzel dan niet om dit aan ons te vragen. Wij staan in voor thuisverpleging in regio Tienen.

Verzorging aan huis in Tienen

Thuisverpleging Christian staat bekend om zijn persoonlijke thuiszorg en vriendelijke manier van werken. We staan in voor thuisverpleging in regio Tienen en zorgen er steeds voor dat de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en comfortabele manier in hun eigen omgeving verzorgt kunnen worden. Dit doen we altijd in samenwerking met verschillende betrokken partijen zoals huisartsen en thuiszorgdiensten maar ook familie en vrienden van de patiënt. Wij oefenen onze job uit met veel passie en inzet. Dit zal u zeker merken, we staan namelijk dag in dag uit klaar voor een leuke babbel. Als u specifieke vragen heeft kan u ons steeds bellen. Wij nemen graag alle mogelijkheden met u door!

Neem contact op!

Wenst u meer informatie over onze diensten? Of meer specifiek over palliatieve zorgen aan huis? Aarzel dan niet contact op te nemen met thuisverpleging Tienen. Wij zijn een jong maar ervaren team dat de beste zorg voor de patiënt voorop stelt. Bel naar het nummer +32 495 32 48 06 of bezoek onze website. De patiënt staat bij ons altijd centraal!