Palliatieve thuiszorg

Waarom palliatieve thuiszorg? Vele patiënten wensen de laatste fase van hun leven in hun eigen thuisomgeving door te brengen. Daarom verleent Thuisverpleging Christian palliatieve thuiszorg.

Wij verzorgen onze patiënten op de meest comfortabele en kwaliteitsvolle manier thuis, in de vertrouwde omgeving. Dit doen we in samenwerking met de thuiszorgdiensten, huisarts en mantelzorgers.

Christian heeft van zijn hobby zijn beroep gemaakt en oefent zijn job dan ook met veel inzet en enthousiasme uit. Hij staat bekend voor zijn persoonlijke manier van werken en staat steeds klaar voor een leuke babbel. Als u specifieke vragen heeft kan u Christian maar ook Jeroen en Kristof steeds bellen. Ze staan dag en nacht klaar om een uitstekende zorg te verlenen.

Onze palliatieve thuiszorgdiensten

Wij verzorgen een palliatieve patiënt steeds in de eigen thuisomgeving. Om steeds op de hoogte te blijven van vernieuwde technieken en medicatie volgen we bijscholingen en vergaderingen. Zo blijft onze kennis steeds up-to-date!

Als thuisverpleging is het zeer belangrijk tijdig bijscholingen en vergaderingen bij te wonen. Zo blijven we steeds weer op de hoogte van de nieuwste technologieën en methodes. Welke verpleegkundige zorgen kunnen we verlenen?

Dit is slechts een greep uit het geheel van diensten die wij kunnen leveren. Kan u bepaalde zorgen niet in de lijst terugvinden? Aarzel dan niet om dit aan ons te vragen. We hebben door de jaren heel ervaring verworven in palliatieve thuiszorg. Wenst u meer informatie over onze manier van werken. Aarzel dan niet en neem contact op!

Thuisverpleging regio Tienen

Ons team bestaat uit drie gediplomeerde en gemotiveerde verplegers die dag in dag uit met passie voor hun job te werk gaan. We leveren palliatieve thuiszorg en andere verpleegkundige taken in de regio’s Tienen, Hoegaarden, boutersem, Glabbeek en Lubbeek. Vanzelfsprekend zijn we ook actief in deelgemeenten van deze regio’s.

Palliatieve thuiszorg nodig? Neem contact!

Wenst u meer informatie over onze diensten? Of meer specifiek over palliatieve thuiszorg? Aarzel dan niet contact op te nemen. Wij zijn een jong maar ervaren team dat de beste zorg voor de patiënt voorop stelt. Als u belt naar +32 495 32 48 06 helpen wij u in een persoonlijk gesprek verder met al uw vragen! U kan ook onze website bezoeken voor meer informatie.